👈 Innlegg # 41 👉

04.05.2022
KIM KARDASHIAN FÅR KRITIKK !

Det gikk rett og slett HEFTIG for seg på MET-GALLAEN denne uken.
Kim Kardashian får MASSE kritikk for valget av antrekk !!

Kim overrasket meg virkelig da hun dukket opp på den røde løperen i en av tidenes mest ikoniske – og dyreste kjoler. Nemlig den originale kjolen Marilyn Monroe brukte da hun sang "Happy Birthday Mr. President" til president John F. Kennedy i 1962.

Kjolen ble solgt på auksjon i 2016 til 45 millioner kroner, og har siden den gang stått utstilt på Ripley’s "Believe It or Not"-museum i Orlando i Florida, eller blitt oppbevart i et hvelv.


Her poserer Kim i Marilyn Monroes ikoniske kjole.

Og her er den båret av Marilyn Monroe:

Dette er altså AKKURAT den samme kjolen dere !

Folk på Twitter har blitt skikkelig skuffet over Kim, fordi de mener hun har ØDELAGT mote-historie. De sier blant annet:

– Jeg misliker deg ikke Kim, jeg liker deg faktisk, men ved å bruke kjolen ødela du historien kjolen representerer, det var ikke et klesplagg lenger, det var en antikvitet for motebransjen, med historisk verdi som nå er tapt.

– Den hadde Marilyns DNA, og det ble borte fra sekundet du tok den på. Du kunne ha bestilt en identisk kjole, men den originale?! Du leker med historien. Så forferdelig. Tydeligvis kan penger gjøre hva som helst, noen ganger for dårlige ting.

- Marilyn var ikonisk, og den kjolen burde vært pensjonert på hennes vegne, eller oppbevart sammen med andre ikoniske kjoler.

Denne uken var den altså flydd inn med privatfly, og tatt i bruk av realitystjernen før Met-gallaen. Til tross for at hun brukte den originale kjolen noen minutter på den røde løperen før hun skiftet til en replika-kjole, var det mange som reagerte.


NASJONALSKATT: Whoopi Goldberg (?) mener visst at Marilyn Monroes kjole burde ha forblitt utstilt på museum.

Heldigvis AVFEIER Kim Kardashian kritikken med å si at hun er STOLT av å bære denne kjolen fordi den er verdens dyreste og at den har over 6000 (!) håndsydde krystaller av ingen ringere enn Jean Paul. (!) (?) Og jeg må si meg ENIG kjære lesere. Selv om et plagg er ikonisk og legendarisk - som f eks denne jakken som jeg brukte i innlegg #9:

Og i innlegg #12:

Og faktisk også på førstesiden av motebloggen:

Altså - man MÅ da kunne få lov til å bruke klær så mange ganger man vil !

Den ikoniske blå regnjakken henger ennå på hedersplass i gangen hjemme:


Så la oss uansett heller HYLLE Kim Kardashian for å GJENBRUKE gamle klær i stedenfor å kjøpe nye hele tiden. Jeg er STOLT av deg Kim !

Min legendariske blå regnjakke kan forøvrig også kjøpes for 45 millioner kroner.

Widget laster kommentarer...