👈 Innlegg # 40 👉

14.10.2021
PARIS FASHION WEEK

Det gikk rett og slett HEFTIG for seg i moteuken i Paris! Heseblesende HAUTE COUTURE blandet med HIGH FASHION. Nymotens design og herlig grelle farger som var en fryd for øyet. Og ikke nok med det, catwalken ble STORMET av en demonstrant!

Men før vi gyver løs på alle disse kontroversene tar vi et blikk på vår egen Renate Reinsve som er blitt motebransjens nye favoritt etter skuespillerprestasjonen i filmen «Verdens verste menneske». Hun har blitt kledd opp av flere luksuriøse motehus etter filmens storslåtte premiere i Cannes.


Her poserer Renate i et FABULOUS antrekk fra sjefsdesigner Nicolas Ghesquiere.

Her legger jeg spesielt merke til jakken med den dype blåfargen med HVITE lommer. Den altfor korte joggebuksa stiller jeg meg noe undrende til.

På bildet under har man tydeligvis laget noen AVANT GARDE briller ? Jeg bruker selv briller, så neste gang jeg er hos specsavers skal jeg få meg sånne ! Edgy indeed !

Ville og EDGY briller er tydeligvis SISTE SKRIK i Paris:


Herlig high fashion ! Her er det også noe å lære når det kommer til fottøy. Disse FIERCE sandal-støvlettene har jeg faktisk IKKE sett før. Kjolen er pent dandert på overkroppen, men så PLUTSELIG kommer det noe greier UT PÅ SIDENE. Jøss. Paris er virkelig der hvor alt "IS HAPPENING" (der hvor det skjer).

Også, kjære leser - DRAMATIKK !
Samtidig som en rekke ferske Louis Vuitton-plagg kommer ned catwalken, dukker det opp en uventet gjest! Midt under visningen er det nemlig ei dame som klarer å komme seg inn på catwalken og starter jammen meg en protest !


Kvinnen holdt et stort flagg med teksten «overconsumption = extinction». Oversatt til norsk blir det «overforbruk = utryddelse». Ifølge Reuters er kvinnen en del av gruppen «Amis de la Terre France, Youth for Climate and Extinction Rebellion».


BLE HENTET UT: En mann komer til og tilsynelatende PAKKER INN damen i sitt eget flagg ! Motedramatikk i Paris !


Heldigvis lar ikke proffe modeller seg affisere av dette snodige innpaknings prosjektet.


AVBRUTT: Protesten og innpakningen ble raskt avbrutt av sikkerhetsvakter.

Ja. Høydramatikk ! Men heldigvis ble INGEN antrekk krøllete eller ødelagt av dette skandaløse opptrinnet (utenom damens flagg). THANK GOD !

Nok om det ! La oss feie videre på denne mote-reisen og sjekke ut MER av det HOTTESTE og NYESTE.

TRENDY trender fra 90-tallet har virkelig dominert motebildet den siste tiden, og skal vi tro designere som Miu Miu er vi bare så vidt i gang:

Jo - Det ER en dame, i GUTTEKLÆR !? ALT er snudd på hodet i Paris. Kanskje de har drukket for mye champagne. Uansett - så er visst et SAMMENLEGGBART TELT (?) tydeligvis det man SKAL ha med seg under armen i Paris akkurat nå.

 

MINISKJØRT IS BACK ! Hallelujah ! Miniskjørt er som vi alle vet et SEXY og ULTRA FIERCE plagg, som MANGE flere damer burde gå i synes jeg. Man kan også godt vise fram MAGEN. Men akkurat DET bør man kanskje være littegranne forsiktig med, særlig hvis man har en enorm øl-vom for eksempel. Det KAN også være et tankekors nå seint i oktober at dette muligens kan være et litt kaldt antrekk hvis man f.eks er på fjelltur. Men pøh - alt for moten! 🤘

Grønt er kult:

Grønn fra topp til tå! Grønn buksedress, OG grønn KYSE dere, gugbedremeg. At KYSEN skulle gjøre et COMEBACK nå i 2021 hadde jeg aldri forventet. Men dette viser bare at moten er FORANDERLIG og VIDUNDERLIG. Man vet ALDRI hva som plutselig er POP fra det ene til det andre sekundet i en hektisk og glamorøs mote-verden.

Heldigvis for deg kjære leser, lever jeg i den verdenen.
Jeg følger med.

Widget laster kommentarer...