👈 Innlegg # 39 👉

04.10.2021
W T F ?
MOTEBRANSJENS "MEKTIGSTE" ?

Kjære lesere, Jeg leste nettopp en VELDIG merkelig artikkel på nettstedet "Min Mote". Klikk på linken for å lese den: MOTENETTSTED: DETTE ER MOTE-NORGES MEKTIGSTE

Holzweiler-gjengen (som ingen har hørt om)

Hva i alle dager. ? I følge artikkelen var det visst Jenny Skavlan som vant i fjor - Og DET kan jeg forstå, hun er jo både EDGY og FIERCE og ikke minst utrolig dyktig som dommer i mitt favoritt-program (rett etter Top Model og Project Runway) "Symesterskapet" på NRK.

Men disse "holzweiler" folka er jo fullstendig ukjente, og etter bildet å dømme, så bruker de ikke mer enn toppen 10 minutter på å velge antrekk, og det vet jo alle MINE lesere at er ALT for lite.

Men OK.. Det KAN jo en sjelden gang skje ting innen mote som jeg ikke får med meg i farten, så det må jeg bare ta på egen kappe (og da mener jeg ikke at du skal gå med kappe, kapper har ikke vært "IN" siden 1800 tallet) - uansett: okay - Disse folka er visst "IN" og "MEKTIGE" for tiden - av ukjente grunner.

Det som VIRKELIG var HELT ubegripelig derimot - var at MITT navn IKKE er nevnt NOE STED på denne "listen over Mote-Norges Mektigste" ???

Man skulle tro at jeg i hvertfall var blant de tre øverste - men NEIDA. JEG ER IKKE MED i DET HELE TATT:

1. Andreas, Maria og Susanne Holzweiler

2. Rawdah Mohamed

3. Jenny Skavlan

4. Varner-familien

5. Mari Hektoen

6. Anett Ringstad

7. Mona Jensen og Morten Isachsen hos Tom Wood

8. Celine Aagaard

9. Ragnhild Brochmann

10. Kine B. Hartz

11. Amar Faiz

12. Petra Middelthon

13. Ceval Omar

14. Ditte Kristensen

15. Camilla Pihl

Dette ble jeg veldig skuffet over.
(Og litt forbanna)

Jeg må bare gå ut i fra at det er mye UVITENHET rundtforbi i Mote-Norge. Og det er nok akkurat DER det ligger. NORGE er jo et bittelite land både i folketall og i mote-innflytelse. Så jeg forbeholder meg retten til å gå ut i fra at JEG - Kjartan Osmundsen er et "HOUSE-HOLD-NAME" (veldig kjent navn) i mote-kretser som virkelig BETYR noe, som i London, Milano, Paris og Roma.

Til slutt tar jeg med min EGEN kåring av "MOTE-NORGES MEKTIGSTE" og sånn ser den ut:

1. Jan Thomas

2. Kjartan Osmundsen (Kjartans mote-blogg)

3. Jenny Skavlan

Legg merke til at jeg IKKE har satt mitt eget navn først, man har da litt ydmykhet og jeg lider ikke av noe stormanns-galskap, men fornuften og SANNHETEN må av og til fram.

Widget laster kommentarer...