👈 Innlegg # 38 👉

09.03.2021
THE CATWALK Del 2
The "dos and donts".

Jeg HAR allerede vist hvordan man ROCKER catwalken (runwayen) i innlegg27. Men det finnes UENDELIG mange feil man kan gjøre her, så jeg vil i dette viktige innlegget belyse disse feilene, og hvordan man kan unngå dem.

Feil # 1
Å bare stå der. Her FÅR man riktignok vist fram antrekket, men på en litt kjedelig måte. Det hadde vært mer spennende og MYE mer edgy hvis man hadde BEVEGET seg. Hvis publikum sitter langt i fra modellen, vil de heller ikke SE så mye av antrekket heller: (hvis de da ikke har en kikkert)

Feil # 2
Ved å sitte i en stol vil mange av de samme feilene nevnt før også gjøre seg gjeldende. Man vil på denne måten få vist fram ENDA mindre av antrekket:

Feil # 3
Å stå bak hjørnet på et hus. Står man bak en husvegg vil nesten INGENTING av antrekket vises. Denne feilen er det VIKTIG å ikke gjøre:

Feil # 4
Å være dritings.
Det er selvfølgelig helt vanlig å drikke store mengder alkohol når man er høyt oppe i mote-verdenen og modellene får servert champagne når som helst, som seg hør og bør. MEN, drikker man seg helt dritings VIL dette gå ut over gåingen på catwalken...

Så HVA ER riktig måte?
Her er det mange ting å huske på:
Selve gåingen. Her det noen grunnregler:
- Gå framover, ikke virr fra side til side.
- Ta ett og ett skritt, ikke hink eller hopp.
- Når man kommer fram til THE TURN, stå der en stund og se FABULOUS ut og lag TRUTMUNN !
- Rett før man går av catwalken, snu deg gjerne og prøv å se så FIERCE ut som overhodet mulig, og IKKE rekk fingeren eller tunga til publikum.
Se og lær:

Widget laster kommentarer...