👈 Innlegg # 37 👉

05.03.2021
MER AVANT GARD MOTE

Velkommen, kjære motebevisste og trendy venner til året 2021! Det er jo en pandemi og greier nå, så man har ikke like mange muligheter til å SHOWE OFF (vise fram) sine EDGY antrekk, MEN.. man kan jo fint komponere et FABULOUS sexy look - og så la folk beundre fra avstand, ikke sant? Så akkurat DET har jeg gjort i dag:

Her har jeg valgt en diskrè og dempet fargetone i bukse og sokker, men SÅ HELT plutselig som LYN fra klar himmel (!) kommer den GRØNNE genseren ! Ved å introdusere dette uventede elementet i looken får man plutselig et LEKENT drag over det hele på en EDGY og FABULOUS måte.

Her ser man antrekket fra siden:

Oh MG. I know. Dette er ikke bare edgy og fabulous, men også et ekstremt SEXY antrekk som framhever allerede eksisterende fysiske attributter som undertegnede er så heldig å ha.

MEN.. hvordan lage AVANT GARDE ut av dette? Jo, ved hjelp av ACCESSORIES (tilbehør). På neste bilde viser jeg hvordan ACCESSORIES kan skvise ENDA mer EDGYNESS ut av et allerede FAB antrekk:

Lue, skibriller, STØVSUGER og hansker. UMIDDELBART får man WOW-faktoren (!) og det AVTANTGARDISTISKE på plass i antrekket. Man får simpelthen en HELHET av EDGYNESS som oss motebevisste UMIDDELBART får vann og stjerner i øynene av.

Er det MULIG å gjøre dette nymotens avant garde antrekket ENDA mer avant garde mon tro? JADDA (!) :

Ved å BYTTE PLASSERING av tilbehøret ! Her har jeg hansken på HODET, og lua I HÅNDEN ! (Støvsugeren er OGSÅ flyttet fra høyre til VENSTRE hånd)

Så ved å ta et par enkle grep, så har man plutselig et HELT nytt og NYSKAPENDE og ikke minst AVANT GARDE utrykk og antrekk som sannsynligvis ville gjort det MEGET godt på en hvilken som helst catwalk over hele verden !

Widget laster kommentarer...