👈 Innlegg # 36 👉

24.09.2020
HØST-MOTE

Jajja. Da er høsten her igjen, akkurat som i fjor og året før.
Regn, vind og dritt. Mange har nå vanskeligheter med å bestemme seg for en fargepalett som kompletterer sitt indre selv og årstiden, men frykt ikke kjære leser: Jeg er her.

La oss nå bytte UT sommerens oransje og livlige varme farger - med grått og svart:

Selv om fargepaletten ikke akkurat vitner om fest og baluba, (og det skal den heller ikke på denne årstiden) så kan man likevel nyte plaggenes utseende, hvordan de passer sammen og ikke minst SNITTET.

Her ser man plagget fra den ANDRE siden:

HERREJEMINI - Så deilig og selvrealiserende det er å komponere det PERFEKTE høst-antrekket ! Når man ser så FIERCE ut som dette, så kan man godt late som man ser noe interressant et sted, slik at tilfeldig forbipasserende sitter igjen med et WOW-inntrykk av at her er det virkelig en EDGY og moteriktig person som IS GOING PLACES (skal et sted).

Denne dagen skulle jeg ingen steder men det vet jo ikke de som går forbi. EDGY FASHION is all about PERCEPTION (hvordan ting ser ut på overflaten).

Moteriktige sko er selvfølgelig også på plass:

Du tenker kanskje at buksa er skitten? GODT SPOTTA kjære leser !
Dette er selvfølgelig gjort med viten OG vilje. Her ville jeg skape en illusjon av at jeg hadde GJORT et eller annet. VÆRT et sted. Genialt ?! Vil man selv skape akkurat denne rustikke looken så kan man enkelt smøre litt søle på buksa på forskjellige steder. Og her MÅ jeg få lov til å skryte litt av meg selv, for DETTE tror jeg til og med ikke Jan Thomas hadde kommet på. SÅ EDGY og NYSKAPENDE er jeg simpelthen.

Vi tar også med et FULL BODY SHOT IMAGE:

Wow! Eye-candy. I know !

STAY TUNED for enda mer høst-mote !

Widget laster kommentarer...