👈 Innlegg # 12 👉

Akkurat i dag valgte jeg et noe EDGY MOVE med å KOMBINERE tidligere viste plagg med ANDRE tidligere viste plagg. Den velkjente sexy blå jakken, men DENNE gang -med den STRIPETE joggebuksa ! Ja, dette er VIRKELIG edgy. Det veltrente mote-øyet vil nok også rimelig fort oppdage at jeg denne gang valgte å ha TO hansker på. En for hver hånd. Jeg VET jo at det er IN med bare en hanske, men denne dagen var det så vanvittig kaldt at jeg FAKTISK MÅTTE LA VÆRE Å FØLGE MOTEN... huff ja. Men fryser man på fingrene så... Men dette vil forhåpentligvis ALDRI skje igjen. HELDIGVIS valgte jeg å ha på FORSKJELLIGE typer og farger på hanskene, slik at det assymtriske high couture edgy uttrykket ikke forsvinner helt.

Her ser man enda tydeligere at det ligger mange timer med kreativ tankevirksomhet for å finne på å kombinere akkurat dette antrekket på akkurat denne måten.

Denne LOOKEN fungerer åpenbart SUPERT når man ser meg bakfra også. Den edgy Joker-posen fungerer her som et ACCESSORY (tilbehør) som er med på fremheve dette litt dagligdagse men likevel JAW DROPPING GORGEOUS antrekket.

Hunder bruker MINIMALT med klær. Men etter min mening fungerer ikke denne edgy mote startegien like godt for oss mennesker. Og hvis det er -20 kuldegrader ute, så kan denne strategien for mennesker være direkte farlig.

Helt på slutten viser jeg her hvordan en SEXY gange kan make ALL the difference. Heldigvis har jeg meget god erfaring med CATWALKEN som alle ganske sikkert kan se ut i fra dette bildet.

Widget laster kommentarer...