👈 Innlegg # 13 👉

Som dere, mine kjære moteinteresserte venner sikkert allerede vet, så MÅ man noen ganger finne på noe HELT NYTT. DET gjorde jeg i dag. Ved å kombinere diverse plagg, farger og uttrykk som virkelig understreker MIN personlighet kom jeg fram til dette FABULOUS antrekket som GARANTERT vil få et trent mote-øye til å gråte av glede. Jeg må nesten få lov til å si det selv: WOW !

Jeg vil også gjerne få lov til å lede oppmerksomheten mot de gule og røde raggsokkene (som faktisk er innsendt av Shalin, en fabulous og TRENDY leser av mote-bloggen)

Ved å bevisst velge RIKTIG ACCESSORY (tilbehør) - altså de EDGY solbrillene - får man umiddelbart fram et UNGDOMMELIG og FIERCE look.

Som tidligere nevnt her i motebloggen er en TRUTMUNN alltid sexy. Min anbefaling er å gjøre dette så ofte som mulig når man tar mote-bilder. Da får man ALLTID fram en TRENDY ATTITUDE i bildet.

Åpenbart fungerer dette antrekket også FABULOUS bakfra. Mote-tips: Hvis man lurer på hvordan et antrekk ser ut fra siden eller bakfra er et SPEIL et veldig bra hjelpemiddel. Har man et speil, så kan man nemlig vri på kroppen og dermed se hvordan antrekket man har på seg tar seg ut fra ulike vinkler.

Widget laster kommentarer...