👈 Innlegg # 14 👉

MOTE-KRITIKK
Les gjerne denne artikkelen først:
https://www.minmote.no/#!/artikkel/24235055/fem-hoeydepunkter-for-menn-fra-de-internasjonale-moteukene

Jeg, som motebevisst og fabulous, MÅ få lov til å forbeholde meg retten til å være en smule UENIG med det som LIKSOM er "siste skrik" i følge andre motesider her på internetten.


Se f eks på dette bildet:


Herregud. Fargen er jo drepende kjedelig, og buksa går jo altfor høyt opp ! Dette ser da helt dustete ut !? De brune fjellskoene passer heller aldeles ikke. Etter min mening burde denne designeren ha viska vekk ALT og begynt på nytt. Gjerne etter å ha sendt MEG en mail. Jeg kunne fortalt han eller hun NØYAKTIG hva som er IN og TRENDY akkurat nå.


Neste mote-kritikk:

OK. En "MAN-PURSE" ER jo litt trendy og i vinden akkurat nå, men dette ser jo mer ut som en del av en skinn sofa enn en man-purse ! Den stripete "dressen" i SKRIKENDE farger og UROVEKKENDE rutete og rotete mønstre burde ALDRI sett verdens lys. For ikke å snakke om skjerfet. O M G. For det første er det jo ALT for stort ! Og en MANN som bruker skjerf INNE må jo være litt pysete og ha lett for å fryse. Det som trekker opp her er det FIERCE blikket (ja, her har modellen åpenbart lest Kjartans moteblogg) men TRUTMUNNEN burde vært TYDELIGERE. Tsk tsk.


Videre ser vi her et eksempel på en modell som tydeligvis IKKE har lest denne bloggen:

Her har modellen valgt å bare stå rett opp og ned. Her kunne bildet blitt REDDET ved å f eks ha hendene på hoftene og satt rompa litt til siden eller noe. Gjerne til venstre (eller høyre). Trutmunn er FULLSTENDING fraværende. Uff og huff. Jeg blir BEKYMRET for motens fremtid.

HELDIGVIS finnes det noen lyspunkter også:

David Beckham har her en ganske TRENDY man-purse. Den er kanskje litt stor da. Men LUA er fin og sitter godt på hodet. Her har David helt klart latt seg inspirere av mine tidligere innlegg. Det er BRA at noen følger med. Men. Altså, utenom lua og veska ser jo dette antrekket nokså kjedelig ut.

Her viser jeg hvordan det KAN (og bør) gjøres:

FABULOUS og TRENDY lilla/blåfarger (ettersom jeg er fargeblind blir dette litt gjetning) og KULE raggsokker som forsterker et allerede MASKULINT og FIERCE uttrykk. Her STRIKER jeg EN FAB POSE også, med SKIKKELIG TRUTMUNN. I rest my case.

Widget laster kommentarer...