👈 Innlegg # 15 👉

MOTE-FOTO-SKOLEN - Del 2

Forrige gang jeg tok opp dette viktige temaet, understreket jeg hvor viktig det er med godt LYS i mote bildene. (Mote-foto-skolen - del 1 kan leses ved å klikke her)

Denne gangen tar jeg opp TO andre ting som er LIKE viktige. Nemlig AVSTANDEN mellom fotograf og modell og viktigheten av å ta bildet akkurat i det RETTE øyeblikket.

Eksempel nr 1:

Her har fotografen vært ALT for raskt ute. Modellen har ikke engang rukket å komme inn i bildet. Her hadde det vært MYE bedre å VENTE litt. Gjerne til man SER modellen.

Her har fotografen ventet til modellen ER i bildet. Og det er MYE bedre. Men. AVSTANDEN er for STOR. Her er det MANGE VIKTIGE detaljer i antrekket som ikke kommer fram skikkelig på grunn av at modellen er FOR LANGT VEKKE.

På bildet under ser man modellen og det trendy antrekket MYE BEDRE:

Joda. Dette er BRA. Men til og med HER kan ting FORBEDRES. Ved å gå ENDA nærmere modellen vil man rimelig snart se at ALLE fab og trendy detaljer faktisk ENDELIG kommer til sin rett:

EYE-CANDY. Her er avstanden mellom fotograf og modell PERFEKT. ALLE de sexy små detaljene i dette mote-SHOTTET (bildet) kommer her TYDELIG fram. Det kan også nevnes at LOKASJON også er viktig når man skal ta FIERCE mote-shots (bilder). Her har fotografen valgt å ha en KUL og URBAN tilnærming - ved å stille opp modellen foran disse rustikke (men likevel stilige) bygningene i bakgrunnen.

Widget laster kommentarer...