👈 Innlegg # 16 👉

OSLO FASHION WEEK

Kjære lesere. I dette innlegget tar vi PULSEN på MOTE-NORGE, og smeller til med ferske og TRENDY bilder fra Olso Fashion week. Dette blir spennende ! (OG fabulous)


PÅ CATWALKEN: Her er «Farmen»-Maiken på catwalken for Tom Wood. Foto: Indigital Images/Oslo Runway

På catwalken ser vi en mørk og stram kolleksjon med renskårne linjer, i farger som svart, mørkegrønt og grått. Og nesten ikkeno gult eller rosa. Klærne har trendy spennende detaljer og materialbruk som løfter et eller annet til et enda høyere nivå på en måte.

Her må jeg ærlig innrømme at min skarpe motesans blir TRIGGET. Dette er SMEKRE linjer og TRUE HAUTE COUTURE. Gratulasjoner går til min gode venn (og læregutt) designer Helje Hamre som faktisk har fått til å sy sammen kjoler og bukser til KVINNER, selv om han er en MANN !? Dette er BRA Helje. Kunne nesten ikke gjort det bedre selv.

Rimelig umiddelbart ser man at kvalitet på materialer og de samme mørke fargene gjør at helhetsinntrykket fremstår veldig SOFISTIKERT - men likevel ganske KULT på en måte lissom. På bildet til høyre ser man en modell som ÅPENBART har lest mine mote-tips om viktigheten med et FIERCE blikk. Bra !

KONKLUSJON:
HalleLUJAH dere. Mote-Norge går tydeligvis en LYS framtid i møte ! Og ja - dere tenker nok at denne mote-bloggen har noe med det å gjøre. DET, tror JEG også.

En bitteliten kritikk på slutten - Modellene hadde FREMHEVET det fabulous og trendy uttrykket i plaggene ENDA mer hvis de hadde lagd en TRUTMUNN mens de gikk på catwalken.

Widget laster kommentarer...