👈 Innlegg # 17 👉

Det å være "i farta" er VIKTIG.

Mote-riktige mennesker er ofte opptatt med mye forskjellig. De har som regel alltid noe "på gang" og er ALLTID på vei til et eller annet glamorøst og spennende. Det kan være en premiere på en film eller en kunstutstilling - eller rett og slett et mote-show. Dette gjelder jo selvfølgelig undertegnede også.

Her er jeg igjen fierce og fabulous i full fart ut i bilen for å hente røyken som jeg hadde glemt. Som alltid tok jeg meg GOD tid for å finne akkurat riktig LOOK før jeg bega meg ut.

Akkurat i dag traff jeg ingen men hadde det vært noen der, så hadde de nok blitt mektig imponert av både sammensetningen av plagg og de fargerike detaljene i dette FABULOUS antrekket.

Ikke mange timene etterpå var jeg i farta IGJEN. I mitt hektiske mote liv er det aldri et stille sekund. Denne gangen dro jeg til butikken for å handle.

Her ser man umiddelbart at hunden Lady er imponert av både antrekk og gange.

Antrekket fungerer som alltid også FAB hvis man ser det bakfra.

Eller fra siden. (Hunden Sweep er også blown away og synes dette er EYE-CANDY indeed)

Og ikke minst forfra.

Jeg er som sagt ALLTID i farta så her kommer jeg som en vind tilbake fra handleturen.
Og her ser man tydelig ALLE detaljer. Den grå FIERCE lua, den ikke altfor tettsittende men likevel SUPERTRENDY blå jakken og ikke minst de EDGY støvlene med mote-riktig teip på.

Har man utviklet en sans for mote er det ENKELT å se glamorøs og TRENDY ut - uansett hva slags spennende aktivitet man begir seg ut på.

Widget laster kommentarer...