👈 Innlegg # 18 👉

FORNYELSE

Som dere sikkert husker, kjære lesere, så har jeg tidligere blogget om at det går helt fint å bruke samme antrekk lenge. (så lenge det er skikkelig fabulous)

MEN. Det er også viktig å FORNYE seg. Gjerne med et HELT NYTT antrekk, eller at man i alle fall VARIERER litt. På bildet under har jeg gjort akkurat det. I forrige innlegg hadde jeg på meg ei grå lue og de trendy teipa støvlene. HER derimot, har jeg FORNYET antrekket med å bruke ei EDGY svart lue og siste skrik ski-sko.

Ganske umiddelbart ser man at antrekkets UTTRYKK har FULLSTENDIG forandret karakter.

Her har jeg VIDEREFØRT og UTVIKLET variasjonen med å bruke EN hanske (som tidligere nevnt i bloggen er dette nå trenden i Milano og Paris). I tillegg STRIKER JEG EN FAB POSE (stille seg opp på en sexy og kul måte) og videreføringen av variasjonen er fullkommen:

Man kan også ytterligere variere uttrykket ved å FORANDRE poseringen. (I dette tilfellet ved å løfte den ene foten på en helt annen måte enn på det forrige bildet) - Så husk dette Kjære lesere: VARIASJON og FORNYELSE kan ta en allerede trendy LOOK til nye og UANTE høyder.

Widget laster kommentarer...