👈 Innlegg # 31 👉

Når man skal IMPONERE !

I dag skulle jeg på butikken og handle, så jeg trengte noe som hadde høy GLAMOUR faktor, og som ville "TURN HEADS" (at folk ville snu seg). Jeg LYKTES ! Grønn jakke, forholdvis lang, men ikke FOR lang - akkurat passe til en svart joggebukse av merket ENDURANCE (som jeg tror er veldig i vinden i Paris akkurat nå).
På hodet har jeg en grå lue som er med på forsterke det litt høytidelige og glamorøse. Det er jo ikke hver dag jeg er på butikken, så det var viktig å "make a statement" (vise at man VIL noe med antrekket).

Sett fra siden ser man at "ON THE GO" (på farten) - faktoren er høy. Man SER at her det en stilig og EDGY person som har dressa seg opp og som skal ut på noe spennende og glamorøst.

Et trent mote-øye med sans for detaljer vil også legge merke til den oransje t-skjorta som jeg har på meg UNDER jakken. Dette for å SPRITE OPP det hele med noe ENDA mer iøynefallende. Det mote-riktige SNITTET og SØMMEN i jakken kommer også her skikkelig til sin rett:

Man ser umiddelbart at glamour-faktoren er "SPOT-ON" (midt i blinken).

Når man ser SÅ kul og fabulous ut, kan man gjerne ta noen runder på CATWALKEN. Her eksperimenterer jeg også med et par nye og NYSKAPENDE MOVES (måter og gå på). Mot slutten av videoen kan man merke seg at små UTFALL til både høyre og venstre kan være et FIERCE og ikke minst SEXY virkemiddel:


Widget laster kommentarer...