👈 Innlegg # 32 👉

Når man skal IMPONERE ENDA mer !

I dag skulle jeg IGJEN på butikken og handle. Så jeg tenkte: HVORDAN kan jeg imponere tilfeldige kunder /forbipasserende ENDA mer enn sist gang? Min kreative mote-hjerne fant svaret nesten umuiddelbart. Jeg bytter ut den grå lua med ei BLÅ. Ved å gå for denne fierce løsningen, trengte jeg ikke å bytte ut ANDRE plagg. Bruker her faktisk AKKURAT det samme antrekket som i det forrige blogg-innlegget. KUN lua er byttet ut. LIKEVEL er det blåst HELT NYTT LIV inn i et allerede FABULOUS og nymotens og EDGY antrekk. Ja. Dette ER genialt, og det understreker virkelig at noen mennesker (særlig meg da) er naturlig født med en sans for mote som overgår det meste.

"ON THE GO" (på farten) - faktoren er akkurat like høy som sist (om ikke enda mer) med blå lue. Synes også at den oransje sålen helt nederst på skoene kompletterer den blå lua og den grønne jakken på en veldig EDGY måte. På farten "YET AGAIN" (igjen).

Det geniale valget av den blå lua FUNKER bare så bra at her er det på sin plass med et FIERCE "HEAD-SHOT" (bilde av hode). Oooh. "EYE-CANDY" (så godt å se på at det er som å spise sukkertøy):

Vi tar også med ENDA en fierce catwalk-video med de kule og nymotens "MOVSA" (sexy bevegelser) som "SHOWER OFF" (viser fram) det flunka nye antrekket med den kule blå lua. Også her bruker jeg og UTVIKLER de EDGY utfallene til venstre og høyre fra forrige innlegg:


Widget laster kommentarer...