👈 Innlegg # 30 👉

NYOPPDAGET mote i Hardanger !

Som moteblogger er det viktig å reise rundt i verden og finne det aller siste og beste innen Haute Couture men også å finne det ALLER siste skrik i SEXY og FAB og helt NYE moter. (som man ikke visste eksisterte før man så det på en måte)

Denne søndagen skjedde akkurat det. Mens jeg var på koselig grill/øl og overnattingsbesøk hos min gamle kollega og venninne Bentuten (storglede.no) - så kom NY mote bare plutselig slentrende inn i eldhuset:

"Hva i huleste heiteste hutti" Tenkte jeg ! NY mote INDEED !
Mitt meget veltrente mote-øye vil vel beskrive dette antrekket som en krysning mellom en one-piece pysjamas, et kosepledd og et dyrekostyme og min motesans ble umiddelbart trigget. Snittet, fargene, og det koselige stoffet i antrekket ga meg en "sense" (sans) av at her har vi en person (som heter Steinar) som absolutt "get it" (har skjønt det). Dette er NY mote kjære lesere !

Når man har på seg et slikt nymotens antrekk blir man selvfølgelig både stolt og glad, noe smilet på bildet over unektelig beviser.
Steinar har her skapt mote-historie.
Legg gjerne også spesielt merke til DUSKENE som kommer ned fra hode-delen av antrekket som på en fabulous måte FREMHEVER det allerede myke stoffet i antrekket.

DEILIG å oppdage NY mote. Også i Norge dere !

Til sist et fab OG fierce mote-shot (mote-bilde) av meg selv der jeg SHOWER OFF (viser fram) et antrekk jeg brukte timevis på komponere:

Jeg tror at denne jakken er grønn (er fargeblind), sammen med den svarte buksa ?! mmhm. Det passer bare så vanvittig bra sammen. - MOTE. Er lissom LIVET. Også er det GØY å føle seg FIERCE. (og fabulous)

Moten lever "alive and well" (i live og ved god helse) - til og med her i Norge ! Hallelujah.

Widget laster kommentarer...