👈 Innlegg # 29 👉

NYE STØVLER !

Mine gamle støvler var moden for utskifting. Så Jeg fikk HELT nye av min mor.
De kosta 299,- på XXL. Og det var vel egentlig ganske billig? Dette beviser at man kan finne KULE, FAB, og TRENDY klær HVORSOMHELST. Man MÅ ikke på død og liv shoppe i Milano eller Paris.

På bildet under STRIKER JEG EN FAB POSE for å virkelig understreke det MACHO og OUTDOORSY (utendørs-aktige) MANNDIGE og SEXY uttrykket i støvlene.

Støvlene virker vanntette. Noe som er SUPERT hvis man skulle trø i en vannpytt. Hadde de ikke vært vanntette så hadde man blitt våt på beina. Sett fra siden ser man umiddelbart at støvlene kan brukes i alle mulige slags situasjoner og arrangementer. Gjerne også på catwalken:

På bildet under ser man alle smekre detaljer og ikke minst den FABULOUS grønnfargen som jeg tror er på FULL FART inn i de fleste motehus akkurat nå. Legg gjerne også merke til at det går en STRIPE i midten med en noe lysere grønnfarge, mens det litt lenger oppe, på sidene er en litt mørkere grønnfarge.

Nå er det bare å GLEDE seg til neste glamorøse tilstelning jeg blir invitert til å kaste glans over ! Disse støvlene kommer GARANTERT til å "TURN SOME HEADS" (at folk snur seg).

Støvlene var også BEHAGELIGE å ha på seg, noe jeg synes er BEDRE enn at de skulle være VONDE å ha på.
Så husk, kjære lesere at hvis livet skulle være litt trist og kjedelig, så kan man ALLTIDS kjøpe seg noe NYTT (retailtherapy). Og før man vet ordet av det, så er man back IN THE GLAM :-) (tilbake i glamouren)

Widget laster kommentarer...