Leserbrev fra min FABULOUS og EDGY leser Kim

Leserbrev # 7
På dagens motesizing klarte min personlige fotograf og ta dette shottet. Det er gøy med nye trender, Er det ikke vel? Også er det er ekstra gøy når motebildet blir så ekte og in the moment. Stay fab! Hilsen KimLeserbrev # 6
Hei moteguru og blogger, Kjartan.
På lanseringen av den nye mote t-shirten fra LIMBOMUSIC holdt jeg en aldrig så liten men da fabelaktig forestilling. Følte den gikk "All the way home" hos publikum. Men for all del så vil jeg på ingen måte anbefale og gjøre slike "mote-stunts" om du ikke har erfaring med motefremvisning, tror jeg. Hva tenker du om det? Ellers, stay fab!
Hilsen din trofaste mote følger Kim.Leserbrev # 5
For meg handler ALT om og skape sitt eget uttrykk som du Kjartan nevner i den flotte motebloggen. Noe alle andre også kan. Det er jo så lett og bli kul. Alle som har "eye for details" kan her bare nyte showet hvor jeg striker fab poses på catwalken. Det jeg vil påpeke som jeg utrykker meg med om dagen er slengbuksene som er hotstuff akuratt nå! Ellers har jeg blanda nye og gamle elementer, ja det er bare og komme med stilkarakter. Hilsen moteKim.

sVAR FRA MOTEGURUEN. fØRST AV ALT. aV MED CAPSLOCK. Sånn.
SÅ. Jajjajjajjaa! Jeg sanser en slags BEVEGELSE her. Nesten som om du skulle VÆRE i bevegelse. Eller i hvertfall PÅ VEI et sted. Det er KULT ! OI. FORSKJELLIGE sko... Joja - det FUNKER med hansker. Kanskje med sko? Kanskje ikke? Skjerf? hm. Jakke. Hm. Buksa er KUL og LITT ungdommelig og blå men IKKE sinnsykt edgy. Poseringen ER dramatisk men kanskje IKKE så NYSKAPENDE? Sorry for litt IN-YOUR-FACE motekritikk her og nå men noen ganger må jeg, som faktisk HAR peiling si fra, og VEILEDE. MEN, og det er et VIDUNDERLIG "men": Den litt damete MAN-BUNNEN (hestehalen) er GUDDOMMELIG og ikke minst SUPERFIERCE ! Disse "MAN BUNs" er det ALLER SISTE FAB NYE NÅ og VERY IN og FAB akkurat nå i starten av 2019 ! Så kjære Kim - du har fisa littegrann i grøten i dag til å begynne med, men så TRAFF du BLINKEN lell ! Gratulerer ! :-)


Leserbrev # 4
Hei moteguru. Tenkte bare og komme med et innspill hvordan jeg nå møter høsten med et helt korrekt antrekk, naturligvis. Jeg vil belyse den nye manpursen min, den er nemlig strikka av norsk merinoull. Usikker på hvor mange som vil se det, men her retter jeg et voldsomt fokus på høstens farger! Hva synest du som faktisk KAN dette.? Føler selv dette ble en slags "refined" look..
Hilsen Kim.

Svar fra mote GURU Kjartan:
Joda. Denne man-purse stilen din er jo veldig edgy og også litt fierce, men det absolutt MEST trendy med denne LOOKEN er nok utvilsomt sokkene og skoene. Jeg lurer på om de kalles "Crocs". Denne kombinasjonen kan jeg tenke meg at vi får se mer av utover høsten!


Leserbrev # 3
«MAN PURSE»
Skulle ta bussen så tenkte jeg litt NYMOTENS. Inspirert av The Kardashians LA. Dette er hotstuff i USA samt veldig praktisk når en ikke har for mange lommer, og det er heller IKKE er noe særlig Fabolus med plastposer fra butikken liksom. En får en helt ny oppmerksomhet når en er litt frempå!
Hilsen Kim.

Svar fra mote GURU Kjartan:
Kjære Kim, her har du gjort det IGJEN. Dette er jo selve DEFINISJONEN av EDGY ! Tipper nok at om kort tid så tripper alle mote-bevisste menn rundt med sin egen edgy man-purse til STOR begeistring fra det motsatte kjønn. Det er også fint at du nevner problemet med å ikke ha nok lommer,for hvis man har en slik - så kan man HA MED SEG ting OPPI der. Det er jo SUPERPRAKTISK hvis man vil ha med seg noe som er for stort til å ha i lommen. Lua og vottene MATCHER også - og med de super edgy FAB-GOTH-EMO skoene tar du rett og slett PULSEN på det som er IN akkurat nå.


Leserbrev # 2
Skål for glitter og glamour ! og takk for tips om KUN en hanske som du poserer med i innlegg #8 det var liksom dråpen for og bli en skikkelig moteriktig cowboy! Ja i dag har jeg virkelig prydet mitt tempel med en moteriktig outfit!

Svar fra mote GURU Kjartan:
FLOTT å se at mine edgy og fabulous lesere faktisk TAR MINE MOTE-TIPS I BRUK! Her ser man umiddlebart at man med bare en hanske (istedenfor de kjedelige to) blir ASYMMETRISK INSTANT EDGY og KUL.Leserbrev # 1
KIM igjen:
For oss mote interresserte så må en liksom være litt ute i lyset og finne litt inspirasjon på motefronten, her med britisk hatt og matchende skjerf direkte fra H&M London.

Svar fra Mote GURU Kjartan:
Kjære Kim. her har du gjort mye riktig. Det som umiddelbart tiltrekker MITT (trente) mote øye er faktisk det beige skjerfet. Fargen, utformingen og måten det draperer rundt nakken din på er FAB og faktisk også ganske EDGY (og relativt fierce). Jeg ser også ganske umiddelbart at du har TENKT DEG OM når du valgte jakke og skjorte. Både jakken OG skjorten FREMHEVER de tingene som jeg allerede har nevnt på en veldig edgy og SEXY måte. Dette er BRA Kim.

Widget laster kommentarer...