👈 Innlegg # 8 👉

Enda en HERLIG dag i en hektisk mote-verden hvor man gjør sitt beste for å være FIERCE og EDGY både i uttrykk og antrekk.

Først et (for?) SEXY bilde av meg i en lysfarget CHIFFON slåbrokk fra Dolce & Gabanna. Her er det bare å NYTE det elegante snittet og den slentrende men FIERCE gangen. Her ser man TYDELIG at denne smekre personen (jeg altså) IKKE er ukjent med runwayen.

Her har jeg tatt på meg en jakke med UNGDOMMELIGE og SYMMETRISKE linjer og sømmer som passer PERFEKT sammen med den stripete tightsen. Den svarte lua LYSER formelig av ATTITUDE og FIERCENESS. EYE-CANDY indeed.

Denne FAB blå jakken er HELT NY. Den fikk jeg av min mor. HELDIGVIS er hun OGSÅ veldig mote-bevisst og har et EDGY øye for detaljer. Den sinnsykt sexy posete buksa ble valgt på bakgrunn av den slightly mørkere blå-fargen, som KOMPLETTERER den litt lysere blå jakken. Man kan også legge merke til at jeg her kun har på EN hanske. Dette er en NY TREND som kommer FOR FULLT til Norge nå snart. I mote-byene Paris og Milano er jo dette allerede gammelt nytt selvfølgelig.

Widget laster kommentarer...