👈 Innlegg # 4 👉

Ut på tur, aldri sur ! Det er INGEN grunn til ikke å tenke seg litt om før man skal ut på tur i skog og mark. HVIS man treffer noen - så vil de GARANTERT sette pris på litt "eye-candy" helt plutselig ute i skogen eller på et fjell.

Jeg, er jo som dere vet, VELDIG mote-bevisst så jeg brukte ganske mange timer på å finne akkurat den rette LOOKEN før jeg bega meg ut på tur i dag. Etter å ha grubla LENGE, fant jeg ut at akkurat i dag, velger jeg den svarte jumperen med LONDON på fremsiden. London er jo veldig kjent for oss EDGY people som et TRENDY og "in" sted, så nesten med en eneste gang etter at jeg så den, tenkte jeg: "OMG. Mmm HM, Jeg velger den."

Lua har en slags spiss oppover, og det er jo selvfølgelig VELDIG kult. (OG edgy) OK, Jeg KUNNE ha valgt en lue med en ENDA mer edgy farge, men jeg fant ingen. Uansett så ser man jo med en gang at denne lua FUNKER. Den FREMHEVER mitt slightly androgyne ansikt på en dempet men likevel SEXY måte.

La oss tenke oss at dette antrekket blir vist på en RUNWAY. Man er "i farta" og man har liksom bare "slengt på seg" et eller annet. AKKURAT SLIK virker dette antrekket, men selvfølgelig, en slik EDGY LOOK kommer ikke rekende på ei fjøl.

STØVLENE dekorerte jeg med gaffa-teip. (!? Tenker du?) Det er akkurat her min AVANT GARDE motesans VIRKELIG kommer til sin rett! HVORFOR gå i støvler som bare er grønne og kjedelige? Så jeg valgte derfor et VELDIG edgy MOVE med å forsiktig lime på teip på en delikat og asymmetrisk måte som jeg visste at andre mote-interresserte ville sette pris på.

Det er DEILIG å være ute på tur når man VET at man ser FABULOUS ut:-)

Widget laster kommentarer...