👈 Innlegg # 3 👉

Hatter. Har vært brukt av mote-riktige mennesker lenge. I denne ukens innlegg tenkte jeg å sette fokus på akkurat dette plagget, som for det meste blir brukt oppå selve hodet. På disse tre bildene under ser man et utvalg av hatte-bærere som åpenbart IKKE har forstått hva NYSKAPENDE betyr (i det HELE tatt). Man har sett dette FØR helt enkelt:

HELDIGVIS for alle lesere av denne bloggen fant jeg en WOW-FACTOR og EDGY hatt i skogen helt tilfeldig. Heheh! Neida. (det var bare en mote-spøk) Denne fant jeg selvfølgelig i Paris. Betalte 1400 euro for den. Dette høres kanskje litt dyrt ut men det er det jo selvfølgelig ALDELES ikke når man ENDELIG finner et hodeplagg som så UTSØKT forsterker ens egne ansiktstrekk. (Ekte Yves Rocher) Denne hatten PERSONIFISERER Haute Couture: (som jo alle med bare bittelitt sans for mote kan se umiddelbart)

OK, tenker du kanskje: "Sånn hatt som du bruker i en jobb der man er på byggeplass". Oioi. DA avslører du umiddelbart en ELENDIG motesans. Så: "Tsk tsk", hvis du tenkte det. Denne hatten tror jeg ganske sikkert er et hemmelig samarbeidsprosjekt mellom Yves Rocher, Pierre Robert og Chanel. Det trente mote-øyet vil øyeblikkelig kjenne igjen de gamle og gode (for oss mote-bevisste) kjente linjene fra hver designer.

På neste foto-session valgte jeg spesifikt en (tilsynelatende) "helt vanlig" lue (som forøvrig lett kan kjøpes både i London og Paris) UNDER den edgy Yves Rocher-hatten. Akkurat denne avgjørelsen er jo åpenbart VELDIG nyskapende OG FIERCE. ALLE kan jo åpenbart se med en eneste gang at dette er SEXY. Men kanskje vil KUN de med mote-bakgrunn si det er genialt.

Mote-bevisste hunder kan også fint stæsje seg litt opp med en hatt. Eller som i dette tilfellet, en lue.

Widget laster kommentarer...