👈 Innlegg # 6 👉

Den (noen ganger) litt awkward SKYPE samtalen.

Daten ble en KJEMPEsuksess! Etter å ha sett 5 sesonger av TOP MODEL og PROJECT RUNWAY (som jeg hadde tatt opp) måtte dama hjem - grunnet vondt i hodet. Men NÅ - etter noen dager, når man skal prøve å kontakte dama igjen (gjentatte ganger) gjennom SKYPE, så gjelder det å jo å se så BRA ut som mulig gjennom kameraet.

Det er AKKURAT her mange FEILER. De tenker: "Samme hva jeg har på meg, hun ser jo bare hodet mitt uansett"... FEIL ! Man ser faktisk veldig ofte mye av genseren UNDER hodet OGSÅ.

Så VÆR SIKKER PÅ at genseren ser FABULOUS ut.

Her ser det trente mote-øyet umiddelbart at jeg har på meg den SAMME genseren som jeg HAR hatt på meg i tidligere innlegg i motebloggen. Dette er selvfølgelig et BEVISST valg. De fleste damer setter nemlig veldig STOR PRIS på at man er NATURLIG og ikke STRESSER med noenting. Så her har jeg ETTERKOMMET damens valg om å IKKE stresse. (med noen ting)

Damer ELSKER at man er NATURLIG (og ikke stresser med noenting) så man kan HELT fint ha på seg SAMME genseren i UKEVIS uten at det gjør NOEN verdens ting.

For å understreke at man faktisk ER både EDGY og SEXY (og at man bryr seg om hvordan man ser ut) kan man lage en TRUTMUNN. Da forstår damen med en gang at hun snakker med en FIERCE og TRENDY mann som hun GARANTERT vil ønske å treffe igjen.

Widget laster kommentarer...