👈 Innlegg # 43 👉

06.09.2022
MOTEKRITIKK - MTV VMA 2022:
THE GOOD, THE BAD AND THE DOWNRIGHT HIDEOUS

Jadda! MTV Music Video Awards. Hvem er bedre egnet enn musikkens superstjerner til å vise fram det siste, kuleste og mest flashy? Som alltid var det mye EYE-CANDY og nysprengende, men også gammelmodige og snodige ting på den røde løperen - detta blir gøy !

Vi begynner med Lizzo i hva som ved første øyekast ser ut som en DYNE:


Tja tenker dere? Me too ! Hva i alle dager.


Dynen har da en fin farge, og leppestiften MATCHER heldigvis dynen. Ringen i nedre leppe er heldigvis i MIDTEN, ikke lenger ut på siden, så det er jo bra. Ringene i ørene er jo ganske store - så det var jo litt edgy. Joda - bra ting her. Men da hun skulle opp på scenen for å motta prisen for beste musikkvideo derimot må hun ha fått en slags mote-hjerne-blødning:


Oh. My. God.
Vi husker vel alle Madonnas mote-hjerne-blødning fra 80-tallet:

Det at Lizzo lot seg inspirere av noe som allerede da var DOWNRIGHT HIDEOUS MAN, vitner om en meget tvilsom sans for mote.

Hakket bedre:

Lil Nas X (hvor får man disse teite artist-navnene fra mon tro?) hadde kveldens desidert største hodeplagg. Eller skjedde det en liten miscommunication? :

Iman troppet nemlig opp i SAMME antrekk - bare i en annen farge. Oioi. Her har artistene tydeligvis ikke snakket sammen på forhånd - en MOTE-FAUX-PAS (mote-brøler) av dimensjoner!

Her føler jeg det er på sin plass å nevne at JEG, motens Rambo må gå foran som et godt eksempel og vise hvordan det KAN gjøres. Jeg har jo vært en ROCKE-LEGENDE av universelle proporsjoner siden tidlig 90-tall, og her viser jeg dere kjære lesere, hvordan det kan (og bør) gjøres:

I know - her er det AVANT GARDE over hele fjøla. De fleste andre rockeband på denne tiden gikk i "scene-antrekk" med dongeri-bukse og svart t-skjorte. IKKE yours truly:


Lys, posete (men sexy) lang og sidrompa GENSER og en LYS tøy-bukse var INN på 90-tallet. Og hvem innførte denne FIERCE og FAB trenden? - Mhm.

Antrekket formelig ROPER rock n roll:


Tenk om JEG hadde vært på den røde løperen på MTV awards. Folk hadde begynt å sikle.

Vi tar likesågodt med hele konserten:


Men nok om meg! Man har da lært seg å være ydmyk heldigvis.

Nå over til the SEXY FAB: Taylor Swift ROCKER denne kjolen!

Kan ikke se at undertøy er brukt heller - dette er en KUL trend som jeg føler MANGE FLERE jenter og damer burde begynne med!

Kan ikke se noe undertøy her heller:

Hallelujah!

Lisa, Jisoo, Jennie og Rosé i gruppen Blackpink kjører svart:

Her har vi damer som "har det" (særlig hun helt til høyre - wow) og la oss håpe at de også har fulgt den nye og FAB trenden med null undertøy.

Tydelig inspirert av meg: J Balvin


Helt siden jeg innførte LYSE farger på 90-tallet, så følger folk etter, BRA.

Maneskinn sitter desverre enda fast i gamle mote-trender:


Siden de har såpass bra musikk må det kunne tilgis. Men tenk om vokalisten hadde kopiert min lys-beige fargepalett fra 90-tallet... ooh.

Avril Lavigne:


Kult HÅR ! Ellers er dette antrekket litt vel BAGGY. Se så lange bukser - det må da være vanskelig å gå. Merkelig at hun ikke merket dette før hun (sannsynligvis) snublet seg over den røde løperen.

Khalid i pyjamajas fra Versace:

Tjah.

Stay tuned for mer motestoff utover høsten, da er det nemlig igjen tid for regnjakker (gjerne blå) og diverse joggebukser.

Widget laster kommentarer...