👈 Innlegg # 26 👉

DE ALLER nyeste trendene !

For å være HELT sikker på at jeg får med meg de aller nyeste og hotteste mote-trendene i VERDEN tok jeg en tur til MOTE-MEKKA: LONDON! Det er DER man ser det aller ALLER siste/nyeste, the CUTTING EDGE STUFF (det aller siste nyeste). Jeg hadde selvfølgelig HØYE forventninger og ble IKKE skuffet, her var det haugevis av HAUTE COUTURE (high fashion) indeed!

Bli med på en reise i motens siste skrik: Vi begynner dette innlegget med et EDGY homofilt par som på en virkelig EDGY måte KOMBINERER og KOMPLETTERER hverandres antrekk:


Dette ble jeg BLOWN AWAY (sprengt bort) av!
MAN-PURSE, sko, kule/trendy jakker og ikke minst fargespillet i hattene de har på seg varmer virkelig et edgy mote-hjerte indeed ! (Jeg bruker ordet "indeed" en del i dette innlegget fordi jeg nettopp var i London, og der sier de det hele tiden, så også DER følger jeg med i tiden og også ABSORBERER den lokale kultur, tankesett og talemåte på en trendy måte)

På det neste bildet ser vi en litt lubben men likevel TRENDY fyr med et antrekk som kan brukes når som helst - HELE året: T-skjorte og dongeribukse - HELT i tråd med tiden og ALLTID FABULOUS !

EYE-CANDY ! Den litt mørkere blåfargen på T-skjorta versus den litt lysere fargen på dongeribuksa er med på å vise at denne fyren VET hva han holder på med og har TENKT seg om før han bega seg ut på spasertur denne dagen. Folk i London HAR "det". (sans for mote indeed)

HERLIG !

Også den ELDRE generasjonen i London er MYE mer EDGY enn feks her i Norge. Bare se på DETTE:

HERLIGE edgy nyanser av blått og grønt ! Og to eller TRE håndvesker på samme arm !? The "Londoners" (folk i London) er tydeligvis også veldig sterke og friske i TILLEGG til å ALLTID følge med på hva som er KULT, EDGY og FABULOUS.

Noen av den litt yngre generasjonen sitter enda fast i gamle og UTDATERTE plagg:

Tsk Tsk indeed.

Men som sagt den GAMLE generasjonen forbløffer STADIG VEKK:

En trendy og edgy lue OG jakke kombinert med en FIERCE og "på farten" gange BEVISER at i hvertfall de gamle i London har skjønt det !

Neste bilde... wow indeed ! :

Her er alt "SPOT ON" (alt er riktig).
HATTEN er FABULOUS ! Og resten av antrekket er utvilsomt nøye komponert ned til den minste detalj. London KAN mote.

Jakke UTENPÅ en kjole ! Det hadde jeg ALDRI tenkt på. Det er sjelden jeg går i kjole siden jeg er en mann, men HADDE jeg vært ei dame så hadde jeg hermet UHEMMET etter denne EDGY trenden.

NYSKAPENDE :

Som alltid vet "The Londoners" å skape HELT nye og edgy uttrykk i sine antrekk. På bildet over ser vi en fyr med en HELSETRØYE. En helsetrøye skulle man kanskje ikke forvente var så veldig nyskapende, men tydeligvis, hvis man har den UTENPÅ GENSEREN - DA funker det ! Dette hadde jeg HELLER aldri i mine villeste fantasier kommet på ! DEILIG at "The Londoners" er så kreative !

På bildet under har ei dame på seg en TRULY FABULOUS (virkelig fantastisk og kul) ryggsekk men mitt trente mote øye ser med EN gang hva som er litt FEIL... gjør du?? - Ryggsekken har gjort slik at genseren/overplagget har lissom gått OPP.. Genseren burde vært MYE mer definert UNDER ryggsekken. Men det er den altså ikke. Hadde damen sett seg i speilet så ville hun nok umiddelbart ha oppdaget denne "mote-faux pas en" (mote blunderen) - heldigvis har ikke mannen til venstre gjort denne alt for vanlige feilen.

Her er ryggsekken lenger oppe på ryggen slik at (i hans tilfelle) skjorta viser UNDER ryggsekken. Takk gud.

MER EDGY MOTE: Gul genser og svart skjørt i SKINN !:

Med FRYNSER (på høyre del) dere ! HERLIG og IGJEN nyskapende EDGY mote fra en motebevisst "Londoner".
Hatten er jo selfølgelig med på å fremheve helhetssuttrykket indeed.

Gul overdel og svart underdel er tydeligvis i vinden nå:

Den gule jakken er kanskje ikke siste skrik, men kombinert med en svart adidas joggebukse så FUNKER det bare likevel !

Neste bilde: Utrolig nok så forstår til og med ikke JEG alle de nye trendene (London ligger tydeligvis LANGT foran oss her i Norge).
Denne rare grønne kreasjonen ER sikkert både FAB og FIERCE men jeg savner her noe som mer fremhever kroppens konturer:

Men som sagt. Det kan GODT være at ALLE vil gå i dette antrekket neste år.

"The Londoners" er i hvertfall UTVILSOMT mer opptatt av selve UTTRYKKET enn av å være praktiske:

Denne dagen var det 24 grader i skyggen, men denne svettende damen valgte LIKEVEL å ha på seg en FAB rosa vinterjakke !
ALT for moten !

For et trent mote-øye er det alltid godt å se at folk er BEVISSTE på måten de GÅR på. Dette TRENDY eldre ekteparet har en både KUL og AVSLAPPET måte å SHOWE OFF (vise fram) uttrykket i plaggene sine på.

Noe som kommer ekstra godt fram på grunn av mannens henslengte høyre (fra hans side) sexy hofte "SWAGGER" (måte å gå sexy på).

Men ungdommen i London ER PÅ SPORET selvølgelig: (selv om den eldre damen til høyre kanskje ikke er enig)

La oss virkelig SE PÅ og ANALYSERE dette antrekket: Kul/fab hatt, ORANSJE (litt for liten?) jakke, dongeribukse og ryggsekk. Joda, for en UNG person virker dette LETT og LEDIG. Det kan GODT være at en pensjonist hadde valgt enn "annen rute" ;-) For min egen del hadde jeg ALDRI latt den hvite skjorta vise UNDER den oransje jakken...

Igjen et bevis på at noen ganger er de gamle best:

Han unge til venstre ser ut som han skal spille golf. Men jeg vil påstå at INGEN aner hva i alle dager han til høyre har tenkt seg ut på. Det kan være HVA som helst. Fugletitting, tur med hunden, teater, eller blotting i parken. IGJEN viser det seg at de gamle i London er EDGY både i uttrykk og tanke.

Ingen ANER hva disse to skal ut på heller:

Kanskje hu til venstre skal spille pan fløyte for penger på "tuben" ? (undergrunnen) og kanskje hu til høyre skal ut å blotte seg i parken? INGEN vet hva i huleste de skal ut på ut i fra antrekkene. Spennende og EDGY !

Uansett er de ALLTID "i farta" - som alle mote-bevisste mennesker ALLTID er:

Noen ganger går motebevisste Londoners så fort at bildet blir "blurry" (uskarpt).

På de neste to bildene har jeg fanget den siste moten for folk som sykler:

Jaha? Den siste sykkel-hjelm moten i Norge er tydeligvis HELT utdatert. Nå skal det åpenbart IKKE være masse farger og heller ikke MØNSTER i sykkehjelmene, de skal være ENSFARGET og helt tette. Så vet vi det.

Denne fyren i parken har IKKE fått med seg nyeste sykkel-hjelm-mote men han oppveier det GENIALT med FABULOUS blå jakke og littegranne mørkere blå joggebukse. Mote-riktige mennesker er som før nevnt ALLTID på farten.

HELDIGVIS finnes det åpenbart NOEN i London som leser denne mote-bloggen.
Denne TYDELIG motebevisste mannen har på seg et antrekk som framhever både MASKULINE og FEMININE kvaliteter:

EYE-CANDY indeed.
Da jeg presenterte meg som selveste Kjartan fra "Kjartans Mote-Blogg" var han MER enn villig til å posere foran kamera. Han var både høflig og hjelpsom på grunn av at han VILLE at verden skulle få se og ta del i mote-"history-in-the-making" (mote-historie MENS den skjer). (Noen ganger hjelper det å ha en verdenskjent moteblogg! han ville nok ikke posert slik for hvem som helst)

Nok et eksempel på at de eldre i London er både FIERCE og FAB:

SKAUT er tydeligvis "IN" (inn) i London.
OG strømpebukser. Her må man bare følge med og ABSORBERE (ta til seg) trendene som best man kan.

Hold deg fast! Her kommer nemlig absolutt SISTE SKRIK av det nyeste innen dame-mote INDEED:

Rosa hatt, og en svart VELDIG kort kjole og en slags nettingstrømper MED hofteholder er tydeligvis i vinden akkurat nå. Kombinert med joggesko er dette åpenbart HOT (varmt) i London. Jeg var (u)lykkelig uvitende om dette fram til nå. TAKK GUD for at vi fra NÅ AV kan prøve å etterstrebe dette unike FABULOUS uttrykket fra nå av i hvert fall.

Sist, men ikke minst. Det SISTE innen mote for menn:

Det virket ved første øyekast litt rart for meg, men OVERALT i London så jeg menn med GULE jakker OG bukser. Tydeligvis er dette SISTE mote AKKURAT nå.

"THE LOOK SCREAMS HAUTE COUTURE" (blikket skriker høyverdig mote) og TYDELIGVIS er det akkurat DETTE som er ALLER siste skrik i London akkurat nå - i hvertfall når det gjelder MENS FASHION (manne-mote). Så Jeg. MÅ ta til meg dette.

Og DET gjorde jeg:

Kjære lesere, dere kan trygt sove GODT om natten vel vitende om at jeg alltid vil være ÅRVÅKEN og TIDSRIKTIG og "ON POINT" (på punktet) og ta pulsen på ALT det nye og "The edgy cool" (det nye kule grenseprengende) som skjer rundt forbi i en heseblesende mote-jungel.

Ser allerede fram til neste London-tur hvor jeg igjen vil begi meg i kast med det aller siste innen mote, design, og "BEING FABULOUS" (være fantastisk og kul).

Nytt innlegg kommer når du minst venter det.
En fin kveld ønskes alle mine edgy lesere indeed.

Widget laster kommentarer...