👈 Innlegg # 23 👉

Riktig POSERING er viktig

Jeg gikk en tur i skogen i går. PLUTSELIG traff jeg på ei dame som GJENKJENTE meg fra motebloggen ! Etter å ha fått autografen ville hun selvfølgelig ta noen MOTE-SHOTS av meg og DET fikk hun SELVFØLGELIG lov til. På det første bildet under valgte jeg en NONCHALANT men likevel FIERCE POSE ved rett og slett å sette min høyre fot inntil et tre og spenne på det lissom. Dette ser man umiddelbart gir en UNGDOMMELIG og litt sånn "gi faen" effekt på poseringen og det generelle utrykket i bildet.

Damen ble også mektig imponert av måten jeg hadde drapert den grønne jumperen over venstre skulder. Akkurat dette syntes hun var litt DARING, NYSKAPENDE men også veldig FAB. (Hun begynte i hverfall å mene det etter å ha diskutert med meg hva JEG synes)

På bildet under valgte jeg en mer MASKULIN pose. Her legger man umiddelbart merke til den brede beinføringen og ikke minst TRUTMUNNEN som YTTERLIGERE fortsterker det litt MACHO uttrykket.

I tillegg til den elegant draperte grønne jumperen kan man også godt merke seg at kombinasjonen av ORANSJE T-skjorte i PUSTENDE stoff og BLÅ kortbukse VIRKELIG funker. Og at dette antrekket vil fungere like godt på tur i skog og mark ELLER i mer festlige sammenhenger, som f.eks en dåp eller konfirmasjon.

Og igjen, en TRUTMUNN vil ALLTID gi et inntrykk av UNGDOMMELIG og en slightly ANDROGYN indre STYRKE som ALLE GARANTERT vil finne uimotståelig.

Widget laster kommentarer...