👈 Innlegg # 1 👉

Joda. Vi har alle vært der. Vi tenker: "HM, ser jeg virkelig så FIERCE og FABULOUS ut som jeg VET at jeg KAN SE UT" ? Denne dagen VISSTE jeg at jeg hadde valgt et antrekk som kompletterte meg og MIN personlighet, OG som jeg VISSTE folk kom til å misunne meg. Selvfølgelig, alle har jo ikke min veltrente kropp og stramme rumpe, men dette er faktisk et antrekk som ALLE kan se bra ut i.

Dette antrekket SER UT SOM AT jeg har brukt timevis på å plukke ut akkurat de rette tingene - som den oransje lua, buksa osv, men dette antrekket tok meg MINDRE enn 2 timer å tenke ut. (Nei, jeg tuller ikke) - Joda - jeg visste jo allerede bare etter å ha valgt ut jakke/bukse at dette kom til å bli FAB men av og til er det jo slik at kreative mote-hjerner tenker SUPERraskt i forhold til andre hjerner. ANYway. YEAH tenkte jeg da jeg så meg i speilet.

Når man ser antrekket fra siden vil det trente mote-øyet umiddelbart gjenkjenne smekre linjer, fargevalg, og generelt at ting bare passer sammen. Noe man også spesielt kan legge merke til er de hvite joggeskoene som komplementerer hele looken med en ungdommelig og EDGY stil.

Antrekket sett bakfra viderefører og FORSTERKER tidligere forklaringer om antrekket. (som jo alle kan se) - Og vil nok føre til ganske mye MISUNNELSE blant mote-bevisste mennesker som valgte en "annen (og kjedeligere) vei" denne dagen. For å være helt ærlig. Så ANTE jeg ikke at min SUPER KREATIVE avant garde mote hjerne ville finne et SÅ komplett, SEXY, EDGY, FABULOUS og FIERCE look/antrekk akkurat i dag. Men.... DET gjorde jeg.

Widget laster kommentarer...